درگاه های پرداخت کریپتو چیست و چگونه کار می کنند؟


درگاه‌های پرداخت کریپتوکارنسی، پردازشگرهای پرداخت ارز دیجیتال هستند که به بازرگانان اجازه می‌دهند ارزهای دیجیتال را به عنوان روش پرداخت ارائه کنند.

توسعه موازی پردازشگرهای پرداخت برای ارزهای دیجیتال در کنار استفاده از فناوری بلاک چین در صنایع مختلف مانند مراقبت های بهداشتی، دانشگاهی، زنجیره تامین و غیره اتفاق می افتد. کسب‌وکارهایی که مایل به پذیرش ارزهای دیجیتال به‌عنوان یک روش پرداخت هستند، به جای ارزهای فیات، برای کار به درگاه‌های پرداخت کریپتو متکی هستند.

بدون نیاز به نگهداری کیف پول رمزنگاری و تبدیل ارز دیجیتال به فیات، یک درگاه پرداخت کریپتو می‌تواند راه‌حل ساده‌ای را برای تاجر ارائه کند تا ارز دیجیتال را بپذیرد. این امر پذیرش گسترده‌تر ارزهای دیجیتال را تسهیل می‌کند و ارائه گزینه‌های پرداخت ارز دیجیتال را برای تاجر آسان‌تر می‌کند.

این مقاله نقش درگاه‌های پرداخت کریپتو در بازار ارزهای دیجیتال، مزایا و معایب آن‌ها و نحوه عملکرد درگاه پرداخت کریپتو را برجسته می‌کند.

درگاه پرداخت کریپتوکارنسی چیست؟

درگاه‌های پرداخت رمزنگاری مانند BitPay، PayPal، و Coinbase Commerce، پردازش و دریافت پرداخت‌های ارزهای دیجیتال را برای بازرگانان امکان‌پذیر و تسهیل می‌کنند. به نوبه خود، مشاغل ارزهای فیات را در حساب های بانکی خود دریافت می کنند. بنابراین، شرکت‌ها می‌توانند با حذف ابهامات مربوط به ارزهای دیجیتال، گزینه‌های پرداخت جایگزین را به مشتریان ارائه دهند.

با این حال، پردازشگرهای پرداخت کریپتو نیازی به دریافت پرداخت‌های ارز دیجیتال ندارند. با این حال، بازرگانان می توانند از کیف پول شخصی خود برای پذیرش ارزهای دیجیتال استفاده کنند. با این حال، درگاه‌های پرداخت کریپتو، پذیرش پول فیات و همچنین ارز دیجیتال را به عنوان پرداخت و پردازش تراکنش‌ها در زمان واقعی برای کسب‌وکارها آسان می‌کند.

علاوه بر این، دو نوع درگاه پرداخت کریپتو وجود دارد، نگهبانی و غیر نگهداری. در مورد درگاه‌های پرداخت کریپتو با نگه‌داری، سود کسب‌شده توسط بازرگانان به حساب‌های آن‌ها واریز می‌شود، در این مرحله آنها می‌توانند شروع به برداشت وجه به کیف پول خود کنند. از سوی دیگر، درگاه‌های پرداخت کریپتو غیرقانونی کاری جز پردازش پرداخت و انتقال سود بلافاصله به کیف پول تاجر انجام نمی‌دهند.

برعکس، یک حساب بانکی و سیستم پرداخت راحت، فقط دلار آمریکا، یورو و غیره. از طریق درگاه پرداخت فیات متصل می شود که محدود به پذیرش ارزهای ملی مانند فیات به کریپتو است و نمی تواند به عنوان پرداخت فیات به کریپتو عمل کند. گذر درگاه‌های پرداخت فیات بر اساس اطلاعات کارت بانکی مشتریان، پرداخت‌های کارت نقدی و کیف پول الکترونیکی را تأیید یا رد می‌کنند.

درگاه پرداخت کریپتو چگونه کار می کند؟

اگر کسب‌وکارها می‌خواهند روش پرداخت قانع‌کننده‌ای ارائه دهند اما هنوز آماده ورود کامل به بازار ارزهای دیجیتال نیستند، می‌توانند از درگاه پرداخت کریپتو استفاده کنند. در ازای آن، آنها هزینه خدماتی را از مشتریان دریافت می کنند تا در دراز مدت عملیاتی شوند. ارائه دهندگان همچنین برای تسهیل نقل و انتقالات اجرا شده توسط اعتبار سنجی تراکنش ها یا استخراج کنندگان شبکه ارزهای دیجیتال، هزینه ای را متحمل می شوند.

تجارت پرداختی که توسط درگاه های پرداخت ارز دیجیتال انجام می شود به شرح زیر است:

  • هنگامی که مشتری کالا یا خدماتی را از وب سایت، برنامه یا فروشگاه فروشنده انتخاب می کند، انتخاب می کند که با ارزهای دیجیتال از طریق درگاه پرداخت ارز دیجیتال پرداخت کند.
  • سپس مشتری در یک پنجره معاملاتی قفل می شود که در آن نرخ تبدیل بازار ارز دیجیتالی که می خواهند در برابر ارز فیات ترجیحی خود مانند پوند بریتانیا خرج کنند نیز مسدود می شود.
  • پرداخت فوراً توسط درگاه پرداخت کریپتو به ارز فیات مورد نظر شما تبدیل می شود.
  • سپس وجوه برای برداشت یا اهداف دیگر به حساب یک تاجر واریز می شود.

مربوط: نحوه پرداخت قبوض خود با ارز دیجیتال

مزایا و معایب درگاه های پرداخت کریپتو

مزایای پرداخت کریپتو شامل درگاه‌ها، قراردادهای تراکنش فوری برای هزینه شبکه کوچک (که توسط ارائه‌دهنده خدمات پرداخت می‌شود) و هزینه خدمات (که باید توسط مشتریان پرداخت شود) است. همچنین، تنها یک واسطه، پردازشگر پرداخت کریپتو، در این فرآیند شرکت دارد و تجربه کلی مشتری را بهبود می بخشد.

همچنین، به لطف شبکه های بلاک چین شفاف، بازرگانان در برابر کلاهبرداری بازپرداخت محافظت می شوند. با این حال، وقتی صحبت از درگاه‌های پرداخت فیات می‌شود، ممکن است مواردی وجود داشته باشد که کسب‌وکارها نمی‌توانند پول را پس از خارج شدن از کارت خریدار دریافت کنند. همچنین، درگاه‌های پرداخت کریپتو از چندین ارز دیجیتال پشتیبانی می‌کنند و خطر نوسانات را برای بازرگانان کاهش می‌دهند.

با این حال، درگاه های پرداخت کریپتو واسطه بین بازرگانان و مشتریان هستند. بنابراین، تسویه حساب به صورت کاملا غیر متمرکز صورت نمی گیرد. همچنین، اگر کسب‌وکار ارائه‌دهنده خدمات بدون وقفه باشد، ممکن است تاجران تحت تأثیر قرار گیرند زیرا پرداخت‌ها تا رفع مشکلات مربوط به پردازنده‌های پرداخت کریپتو به تأخیر می‌افتد. یا اگر درگاه پرداخت کریپتو هک شود، تجار وجوه خود را نیز از دست می دهند.

یکی دیگر از معایب این است که استفاده از درگاه پرداخت کریپتو گرانتر از پرداخت مستقیم روی بلاک چین است، زیرا آنها به عنوان واسطه عمل می کنند و هزینه های تراکنش انجام شده در شبکه بلاک چین را به هزینه های خود نسبت می دهند.

همچنین، از آنجایی که درگاه‌های پرداخت کریپتو نهادهای متمرکزی هستند، باید سطحی از اعتماد وجود داشته باشد که بازرگانان را ملزم می‌کند تا بررسی کنند که پردازشگر پرداخت می‌تواند خدمات با کیفیت بالا، قابل اعتماد و به اندازه کافی امن برای دفع حملات سایبری بالقوه ارائه دهد.

آیا بایننس و کوین بیس درگاه پرداخت دارند؟

هر دو بایننس و کوین‌بیس (صرافی‌های رمزارز مرکزی) درگاه‌های پرداخت کریپتو ارائه می‌کنند. علاوه بر این، معامله گران می توانند صفحات پرداخت خود را با کنترل طراحی کامل با استفاده از رابط های برنامه نویسی برنامه (API) ارائه شده توسط هر دو صرافی ایجاد کنند. یک عامل نرم افزاری به نام API ارتباط بین دو برنامه را امکان پذیر می کند.

مربوط: Binance و Coinbase: چگونه آنها را با هم مقایسه می کنند؟

بایننس روش گزینه پرداخت Binance Pay را به شرکت های دوستدار رمزنگاری ارائه می دهد. با مشاهده کد QR منحصربه‌فرد فروشگاه، تاجران می‌توانند Binance Pay را در مکان فیزیکی خود برای تجربه پرداخت بدون تماس و امن با ارز دیجیتال راه‌اندازی کنند. آنها همچنین می توانند با ادغام Binance Pay در فروشگاه آنلاین خود برای فرآیند تراکنش نامحدود، گزینه های پرداخت بیشتری را به مصرف کنندگان ارائه دهند.

اعضای برنامه Merchant Pay بایننس به سادگی باید یک حساب Merchant ایجاد کنند تا پرداخت های رمزنگاری شده را بپذیرند. از طرف دیگر، کسب‌وکارها می‌توانند از طریق بایننس پی و با کمک شرکای کانال، ارزهای دیجیتال را خریداری کنند.

درگاه پرداخت کریپتو کوین بیس Coinbase Commerce نام دارد و شامل بیت کوین (BTC)، اتر (ETH)، بیت کوین کش (BCH)، USD Coin (USD)، Dogecoin (DOGE)، Tether (USDT)، Litecoin (Lite) از ده ارز دیجیتال پشتیبانی می کند. . )، Shiba Inu (SHIB)، ApeCoin (APE) و Dai (DAI).

پرداخت ها به طور خودکار توسط Coinbase Commerce به USD تبدیل می شوند و Coinbase به وجوه دریافتی توسط بازرگانان دسترسی ندارد، به این معنی که اگر یک جمله ابتدایی 12 کلمه ای گم شود، Coinbase نمی تواند وجوه را بازیابی کند. علاوه بر این، Coinbase قبل از ارسال وجوه به حساب‌های تاجر، یک کارمزد تراکنش 1% برای دریافت پرداخت‌های رمزنگاری دریافت می‌کند.

آیا درگاه های پرداخت کریپتو ایمن هستند؟

قبل از انتخاب هر درگاه پرداخت ارز دیجیتال، بازرگانان باید در مورد نحوه ذخیره‌سازی ارزهای دیجیتال و پرداخت‌های فیات بعدی توسط ارائه‌دهندگان خدمات، دقت لازم را انجام دهند. عوامل دیگری که آنها ممکن است در نظر بگیرند عبارتند از کارمزد تراکنش ها، ارزهای رمزپایه پشتیبانی شده، و سابقه هک و کلاهبرداری که پلتفرم در معرض آن قرار گرفته است.

علاوه بر این، بررسی اینکه آیا یک درگاه پرداخت رمزنگاری پشتیبانی مشتری را فراهم می‌کند یا نه، برای دستیابی به حل‌وفصل به‌موقع در صورت قطعی، حیاتی است. همچنین، تأیید اعتبار هر کاندید گام مهم دیگری است که باید هنگام جستجوی پردازشگرهای پرداخت رمزنگاری برداشته شود. برای دستیابی به این هدف، به وب‌سایت‌های بررسی اختصاصی بروید و آنچه دیگران در مورد تعاملاتشان با ارائه‌دهندگان خدمات مختلف می‌گویند را بخوانید و عاقلانه انتخاب کنید.


نویسنده: Onkar Singh

اشتراک گذاری و حمایت

امیر کرمی

امیر کرمی

کارشناس تولید محتوا و علاقه مند به ارز دیجیتال و دنیای فناوری 😉

دیدگاهتان را بنویسید