پاکستان قصد دارد تا سال 2027 یک میلیون فارغ التحصیل IT آموزش دیده با هوش مصنوعی تولید کند


چارچوب سیاست نشان دهنده تمایل پاکستان به ادغام هوش مصنوعی برای بهبود عمومی و ملی است. این کشور 15 هدف با جدول زمانی بین 2023 تا 2028 تعیین کرده است.

تنها چند روز پس از آنکه وزارت فناوری اطلاعات و مخابرات پاکستان اعلام کرد که ارزهای رمزنگاری شده «هرگز در این کشور قانونی نمی‌شوند»، سیاستی را برای تحریک رشد هوش مصنوعی (AI) تنظیم کرده است.

پاکستان با سیاست ملی هوش مصنوعی خود، با توسعه سرمایه انسانی در هوش مصنوعی و فناوری‌های مرتبط، در کنار سایر سرمایه‌گذاری‌ها و ابتکارات، به یک اقتصاد مبتنی بر دانش تبدیل می‌شود.

چارچوب سیاست نشان دهنده تمایل پاکستان به ادغام هوش مصنوعی برای بهبود عمومی و ملی است. این کشور 15 هدف با جدول زمانی متفاوت از سال 2023 تا 2028 تعیین کرده است. برای حمایت از این ابتکارات، پاکستان قصد دارد با استفاده از “منابع و سرمایه های کم استفاده” وزارت فناوری اطلاعات و مخابرات، یک صندوق ملی هوش مصنوعی ایجاد کند.

گزیده ای از پیش نویس سیاست ملی هوش مصنوعی پاکستان. منبع: moitt.gov.pk

برخی از موارد استفاده در نظر گرفته شده برای هوش مصنوعی در پاکستان شامل پیش بینی آب و هوا، بهینه سازی زنجیره تامین کشاورزی و تحول مراقبت های بهداشتی است.

دولت پاکستان رویکردی فراگیر برای ایجاد سیاست‌های هوش مصنوعی اتخاذ کرده است، زیرا تا 16 ژوئن 2023 برای بازخورد عموم مردم باز است.

مرتبط با: بانک های پاکستانی با توسعه سیستم KYC مبتنی بر بلاک چین موافقت کردند

دلیل اصلی ممنوعیت پاکستان در مورد ارزهای دیجیتال به دلیل الزامات تعیین شده توسط گروه ویژه اقدام مالی (FATF) بود. به نوبه خود، کشور همچنان از لیست خاکستری FATF حذف می شود.

همانطور که کوین تلگراف قبلا گزارش داده بود، در حالی که FATF قدرت اعمال تحریم بر کشورهایی را ندارد که از آن پیروی نمی کنند، می تواند بر سیاست های دولت و شرکت ها در سراسر جهان تأثیر بگذارد.

با پیروی از FATF، پاکستان به احتمال زیاد از صندوق بین المللی پول کمک مالی دریافت می کند.

مجله: Ordinals بیت کوین را به نسخه بدتر اتریوم تبدیل کردند: آیا می توانیم آن را تعمیر کنیم؟




نویسنده: Arijit Sarkar

اشتراک گذاری و حمایت

Picture of امیر کرمی

امیر کرمی

کارشناس تولید محتوا و علاقه مند به ارز دیجیتال و دنیای فناوری 😉

دیدگاهتان را بنویسید