نیجریه برای ایجاد چارچوب قانونی برای استیبل کوین ها و ICOها


نیاز به ایجاد یک چارچوب قانونی برای ارزهای باثبات اخیراً در مقاله استراتژی بانک مرکزی نیجریه بیان شده است.

نیجریه، یکی از پیشگامان جهان در پذیرش ارز دیجیتال بانک مرکزی خود (CBDC)، نیز آمادگی خود را برای تصدیق وجود استیبل کوین های خصوصی اعلام می کند. نیاز به ایجاد چارچوب قانونی برای استیبل کوین ها در آخرین سند استراتژی بانک مرکزی مشخص شد.

گزارش 83 صفحه‌ای بانک مرکزی نیجریه (CBN) که تحت عنوان «چشم‌انداز سیستم پرداخت نیجریه 2025» منتشر شده است، توسعه یک چارچوب نظارتی برای اجرای بالقوه یک استیبل کوین را مورد بحث قرار می‌دهد. بر اساس این سند، با توجه به اینکه استیبل کوین ها احتمالاً مکانیزم پرداخت موفقی در کشور خواهند بود، نیاز به توسعه چارچوبی وجود دارد.

الان رای بدهید!

در این گزارش همچنین به مقررات عرضه اولیه سکه (ICO) توجه شده است. این فقدان مقررات فعلی در منطقه را برجسته می کند که باعث ضرر سرمایه گذاران می شود. با این حال، CBN پتانسیل پذیرش ICO ها را به عنوان یک رویکرد جدید برای جذب سرمایه، وام دهی همتا به همتا و تامین مالی جمعی برای پروژه های سهام می بیند. بنابراین، یک چارچوب نظارتی نیز “در صورت اتخاذ راه حل سرمایه گذاری مبتنی بر ICO” مورد نیاز است.

مربوط: نیجریه آماده تصویب لایحه شناسایی بیت کوین و ارزهای دیجیتال است

با این حال، بخش استیبل کوین‌ها و ICOهای گزارش بسیار کوچک‌تر از آنچه به CBDC eNaira نیجریه اختصاص داده شده است. بانک مرکزی آن را به عنوان یک «تامین کننده تحول» بالقوه در اقتصاد کشور می داند. امیدوار است تا 3 تا 5 سال آینده به کاربرد نهایی ارز دست یابد.

در دسامبر 2022، نیجریه در تلاش برای اعمال سیاست «نیجریه بدون نقدینگی» و افزایش استفاده از eNaira، مقدار پول نقد افراد و مشاغل را به ترتیب به 225 و 1125 دلار در هفته کاهش داد.

نرخ پذیرش برای CBDC از زمان راه اندازی آن در سال 2021 پایین بوده است. همانطور که توسط Cointelegraph گزارش شده است، CBN از اول اکتبر برای متقاعد کردن شهروندان خود برای استفاده از ارز دیجیتال با مشکل مواجه بوده است، زیرا کمتر از 0.5٪ از مردم از eNaira استفاده می کنند. 25، 2022، یک سال پس از راه اندازی.


نویسنده: David Attlee

اشتراک گذاری و حمایت

امیر کرمی

امیر کرمی

کارشناس تولید محتوا و علاقه مند به ارز دیجیتال و دنیای فناوری 😉

دیدگاهتان را بنویسید