ایران و روسیه می خواهند استیبل کوین جدیدی با پشتوانه طلا منتشر کنند


هدف استیبل کوین بالقوه، امکان تراکنش های فرامرزی به جای ارزهای فیات مانند دلار آمریکا، روبل روسیه یا ریال ایران است.

طبق گزارش‌ها، بانک مرکزی ایران در حال همکاری با دولت روسیه برای راه‌اندازی مشترک ارز دیجیتال جدید با پشتوانه طلا است.

خبرگزاری روسی ودوموستی در 15 ژانویه گزارش داد که ایران در حال همکاری با روسیه برای ایجاد “نماد منطقه خلیج فارس” است که به عنوان روش پرداخت برای تجارت خارجی عمل می کند.

به گفته الکساندر براژنیکوف، مدیر اجرایی انجمن صنعت رمزنگاری و بلاک چین (RACIB)، انتظار می‌رود این توکن در قالب یک استیبل کوین با پشتوانه طلا منتشر شود.

هدف استیبل کوین فعال کردن تراکنش های فرامرزی به جای ارزهای فیات مانند دلار آمریکا، روبل روسیه یا ریال ایران است. در این گزارش آمده است که این ارز دیجیتال بالقوه در منطقه ویژه اقتصادی در آستاراخان فعالیت خواهد کرد، جایی که روسیه پذیرش محموله های محموله ایران و ایران را آغاز کرده است.

آنتون تکاچف، معاون روسی، عضو کمیته سیاست اطلاعات، فناوری اطلاعات و ارتباطات، تاکید کرد که پروژه مشترک استیبل کوین تنها زمانی امکان پذیر خواهد بود که بازار دارایی دیجیتال در روسیه به طور کامل تنظیم شود. پس از تأخیرهای متعدد، مجلس سفلی پارلمان روسیه بار دیگر وعده داد که تنظیم تراکنش های رمزنگاری را در سال 2023 آغاز کند.

ایران و روسیه از جمله کشورهایی هستند که ساکنان خود را از استفاده از ارزهای رمزنگاری شده مانند بیت کوین (BTC) و استیبل کوین هایی مانند تتر (USDT) برای پرداخت منع می کنند. در عین حال، هم ایران و هم روسیه فعالانه در تلاش هستند تا رمزارز را به عنوان یک ابزار تجارت خارجی بپذیرند.

مربوط: روسیه کار روی سیستم تسویه حساب CBDC را در بحبوحه تحریم ها آغاز می کند

در آگوست 2022، وزارت صنعت، معدن و تجارت ایران استفاده از ارز دیجیتال را برای واردات به کشور در بحبوحه تحریم‌های تجاری بین‌المللی تایید کرد. دولت محلی گفت اقدامات جدید به ایران کمک می کند تا تحریم های تجاری جهانی را کاهش دهد. سپس ایران اولین سفارش واردات بین‌المللی خود را با استفاده از 10 میلیون دلار ارز دیجیتال انجام داد.

بانک مرکزی روسیه که از لحاظ تاریخی با ایده استفاده از پول رمزنگاری شده به عنوان روش پرداخت مخالف بوده است، به دلیل تحریم ها موافقت کرده است که پول رمزنگاری شده در تجارت خارجی را مجاز کند. رگولاتور هرگز روشن نکرد که کدام ارز دیجیتال برای چنین تراکنش‌هایی مورد استفاده قرار می‌گیرد.


نویسنده: Helen Partz

اشتراک گذاری و حمایت

امیر کرمی

امیر کرمی

کارشناس تولید محتوا و علاقه مند به ارز دیجیتال و دنیای فناوری 😉

دیدگاهتان را بنویسید