DMI متوجه می شود که CBDC ها پرداخت های بین المللی را هدف قرار نمی دهند، پتانسیل بسیار خوبی در Metaverse است


سومین گزارش پرداخت سالانه موسسه ارز دیجیتال برای اولین بار CBDC ها و سایر روش های پرداخت را از طریق ابزار پرداخت فرامرزی بررسی می کند.

هدف توسعه ارز دیجیتال بانک مرکزی (CBDC) تعامل با اقتصاد ملی بانک مرکزی و افرادی است که به آن خدمات می دهد. در همین حال، بر اساس گزارش جدید در صنعت پرداخت، فناوری پرداخت برون مرزی تا حد زیادی در جاهای دیگر در حال توسعه است.

موسسه ارز دیجیتال (DMI)، بخشی از اندیشکده انجمن رسمی نهادهای پولی و مالی، سومین گزارش سالانه آینده پرداخت‌ها را در دسامبر منتشر کرد. چندین شرکت پرداخت و صرافی رمزارز بایننس از این گزارش حمایت کردند و نوشتند. فصل هایی که از یافته های DMI پشتیبانی می کنند. این شامل نظرسنجی بانک مرکزی برای اولین بار بود.

نظرسنجی کارکنان DMI نشان داد که توسعه CBDC در حال افزایش است زیرا دو سوم بانک‌های مرکزی انتظار دارند ظرف یک دهه CBDC داشته باشند. 12 درصد از پاسخ دهندگان بانک مرکزی گفتند که هرگز انتظار انتشار CBDC را نداشتند. بیش از یک چهارم بانک‌های مرکزی وقتی در مورد اهدافشان سؤال شد، از حفظ نقش خود در تأمین پول و بیش از 10 درصد از شمول مالی صحبت کردند. “سایر” بیشتر ذکر می شود.

هیچ بانکی «پرداخت کمک های فرامرزی» را به عنوان یکی از اهداف خود انتخاب نکرده است. با این حال، تقریباً 35 درصد از بانک‌ها پیوند CBDC را امیدوارکننده‌ترین راه برای بهبود این پرداخت‌ها می‌دانستند. هنگامی که از استیبل کوین ها پرسیده شد، حدود 90 درصد از بانک ها آن را به عنوان “فرصتی برای کارآمدتر کردن پرداخت های برون مرزی” توصیف کردند.

مطالب مرتبط: اندیشکده جهانی پیشنهاد می کند که بلاک چین در امور مالی عمومی می تواند به کاهش تقلب کمک کند

سیستم های پرداخت برون مرزی مبتنی بر فیات به سرعت در حال توسعه هستند. با این حال، از آنجایی که تنها حدود 70 کشور استاندارد پیام رسانی ISO20022 را پذیرفته اند، موانع قابل توجهی برای دستیابی به دسترسی جهانی، به ویژه تبادل داده وجود دارد. گزارش DMI اطمینان می دهد که “شبکه های پرداخت یکپارچه منطقه ای امکان هیجان انگیزی را ارائه می دهند.” با این حال، 80 درصد از معاملات برون مرزی آفریقا در خارج از این قاره انجام می شود. به طور کلی، این گزارش می‌گوید: «بعید است که پرداخت‌ها از نوع مبارزه «برنده تمام می‌شود» باشد. تنوع سیستم های پرداخت افزایش می یابد و رقابت و تنوع در بازار ایجاد می شود.

ارزهای دیجیتال و استیبل کوین‌ها بزرگترین جهش خود را در اقتصادهای نوظهور انجام می‌دهند، زیرا مزیت‌های میانجی‌گری (امکان تسویه سریع‌تر بین مناطق زمانی)، صرفه‌جویی در هزینه و دسترسی را دارند، اما دارای جنبه‌های منفی بالقوه مانند نوسانات و غیرقابل اطمینان بودن هستند. به نظر نویسندگان:

کشورهای آسیب‌پذیر باید در کاهش هزینه‌های حواله و گسترش دسترسی به خدمات مالی سرمایه‌گذاری کنند تا از قرار گرفتن گروه‌های اقتصادی آسیب‌پذیر در معرض محصولات ارزهای دیجیتال فرار و ناامن بکاهند.»

در نهایت، این گزارش از منظر پرداخت به جهان ابرداده نگاه می‌کند و آن را «الگویی برای اقتصاد دیجیتال در درجه اول و مهم‌تر» می‌نامد. در اینجا، قابلیت همکاری متقابل پلت فرم کلیدی است و احتمالاً به “تغییرات عمده در مدل های تجاری” نیاز دارد. به ترتیب:

«توسعه زیرساخت‌ها برای پایدار کردن، ایمن‌سازی، قابلیت تعامل و عاری از جرایم مالی پرداخت‌های متاورز تأثیر عمده‌ای بر چشم‌انداز گسترده‌تر پرداخت‌ها خواهد داشت».

این گزارش به تخمین سیتی اشاره می کند که بازار آدرس پذیر Metaverse می تواند به 13 تریلیون دلار برسد.




نویسنده: Derek Andersen

اشتراک گذاری و حمایت

امیر کرمی

امیر کرمی

کارشناس تولید محتوا و علاقه مند به ارز دیجیتال و دنیای فناوری 😉

دیدگاهتان را بنویسید