بررسی نقش حیاتی سازندگان بازار کریپتو در تامین نقدینگی و ثبات در بازارهای دارایی دیجیتال.
با ادامه بلوغ بازار ارزهای دیجیتال، اهمیت بازارسازان در حفظ نقدینگی و ثبات به ترتیب افزایش یافته است. مشابه روند افزایش مقررات در سرتاسر جهان، سازندگان بازار در چشم انداز ارزهای دیجیتال در حال تحول در حال کسب شهرت هستند.
بازارسازانی که با صرافی هایی مانند Binance، Coinbase، KuCoin و دیگران شریک می شوند، در تلاش هستند تا اسپرد را در بازارهای با نقدشوندگی بالا کاهش دهند و به نفع شرکت کنندگان خرده فروشی و نهادی باشند. تحقیقات کوین تلگراف یک پایگاه داده با اطلاعات دقیق در مورد فعالیت ها و تمرکز نزدیک به 50 سازنده بازار ارز دیجیتال در سراسر جهان گردآوری کرده است.

چرا بازارسازان مورد نیاز هستند؟
سازندگان بازار با جذب جهش های عرضه و تقاضا، تثبیت قیمت ها و ارائه یک محیط معاملاتی قابل پیش بینی تر، نقش مهمی در بازارهای دارایی دیجیتال ایفا می کنند.
با این حال، این یک واقعیت است که بازارسازان ممکن است همیشه موثر نباشند. به عنوان مثال، عواملی مانند معاملات سفته بازی، نقدینگی محدود و تحرکات ناگهانی بازار می تواند کاهش نوسان قیمت را برای بازارسازان دشوار کند.
پایگاه داده بازارسازان تحقیقاتی Cointelegraph را در اینجا کاوش کنید
بازارسازان با ارائه همزمان پیشنهادهای رقابتی و درخواست قیمت برای یک ارز دیجیتال خاص، حضور خود را در بازار حفظ می کنند. به عنوان مثال، بیایید سناریویی را در نظر بگیریم که در آن یک بازارساز پیشنهاد خرید یک ارز دیجیتال با قیمت 99 دلار را می دهد و به طور همزمان قیمت فروش را برای فروش همان ارز دیجیتال 100 دلار تعیین می کند. تفاوت بین قیمت های پیشنهادی و درخواستی اغلب اسپرد نامیده می شود و نشان دهنده حاشیه سود به دست آمده توسط بازارساز است.
استراتژی ها و گمانه زنی ها
سازندگان بازار از استراتژی های معاملاتی الگوریتمی پیشرفته برای بهینه سازی عملیات خود استفاده می کنند. این استراتژیها شامل تجزیه و تحلیل دادههای بازار، شناسایی فرصتهای معاملاتی، استفاده از فناوریها و تکنیکهای مختلف معاملاتی برای تامین نقدینگی مستمر و پاسخگویی موثر به تغییرات بازار است.
همچنین، بازارسازان محدود به نقش تامین کننده نقدینگی خود نیستند. آنها همچنین می توانند دستکاری کننده بازار باشند و درک عمیقی از بازار و الگوهای آن، از جمله سفارشات معلق، توزیع حجم، و سطوحی که در آن سطوح توقف ضرر و سود تعیین می شود، داشته باشند.

به عنوان مثال، اگر قیمت اتر (ETH) به طور پیوسته در حال افزایش باشد، یک بازارساز ممکن است متوجه تمرکز سفارشات توقف ضرر در حدود 2500 دلار با علاقه محدود خریدار در این سطح شود.
برای استفاده از این موقعیت، یک بازارساز می تواند با حجم خرید قابل توجهی بین 2400 تا 2450 دلار وارد بازار شود و با در نظر گرفتن حجم شناخته شده آنها، سفارشات پیشخوان فعلی را خریداری کند. در نتیجه، قیمت برای مدت کوتاهی به 2500 دلار کاهش مییابد که باعث شروع سفارشهای توقف ضرر از سوی معاملهگران دیگر میشود. پس از مدت کوتاهی، اتر افزایش سریعی را تجربه میکند و برای مثال به ۲۶۰۰ دلار میرسد. در این مرحله، بازارساز از معامله خارج می شود.
برای کسب دانش و توسعه در بازار
به طور کلی، سازندگان بازار کریپتو حیاتی هستند. با این حال، آنها با چالشهای متعددی در فضای کریپتو مواجه هستند، از جمله عدم قطعیت نظارتی، نگرانیهای دستکاری قیمت و نوسانات کریپتو. به خصوص در ایالات متحده، کمیسیون بورس و اوراق بهادار به طور فعال بازار ارزهای دیجیتال را زیر نظر دارد که منجر به افزایش مشکلات صنعت می شود.
بر این اساس، قرار گرفتن در جریان آخرین تغییرات و استراتژیهای صنعت برای موفقیت در محیط ساخت بازار کریپتو بسیار مهم است و پایگاه دادههای بازارسازان تحقیقاتی کوینتلگراف برای کمک به این موضوع اینجاست.
نویسنده: Cointelegraph Research