گزارش: دادگاه چین دارایی های مجازی دارایی های قانونی محافظت شده را اعلام کرد


علیرغم ممنوعیت عمومی پکن برای ارزهای دیجیتال در سال 2021، بسیاری از دادگاه‌های چین در طول سال‌ها دریافته‌اند که دارندگان دارایی‌های مجازی دارای حقوق مالکیت هستند.

دادگاه های مردمی در چین به طور مستقل صلاحیت خود را اعمال می کنند و هیچ نهاد اداری یا دولتی در معرض مداخله قرار نمی گیرند. این دادگاه ها به پرونده های مربوط به دعاوی کیفری، مدنی، اداری و اقتصادی رسیدگی می کنند.

به گزارش یک روزنامه محلی، در گزارشی با عنوان «تعیین صلاحیت مالکیت ارز مجازی و واگذاری اموال موضوع پرونده» پذیرفته شده است که دارایی های مجازی دارای ویژگی های اقتصادی بوده و بنابراین می توان آن ها را در زمره اموال طبقه بندی کرد. اگرچه چین تمام دارایی های دیجیتال خارجی را با اجرای یک ممنوعیت عمومی غیرقانونی کرده است، این گزارش استدلال می کند که دارایی های مجازی که توسط افراد در اختیار دارند باید تحت چارچوب سیاست فعلی قانونی در نظر گرفته شوند و توسط قانون محافظت شوند.

در این گزارش پیشنهاداتی برای مبارزه با جرایم دارایی های مجازی اضافه و خاطرنشان شد از آنجایی که امکان مصادره وجوه و اموال موضوع پرونده وجود ندارد، باید بر اساس اصل تلفیق مجرم باشد. و نظم قانون مدنی چنین مواردی باید به صورت موردی مورد رسیدگی قرار گیرد تا از حمایت متوازن از حقوق مالکیت شخصی و منافع اجتماعی و عمومی اطمینان حاصل شود.

چین یک ممنوعیت کلی برای کلیه فعالیت‌های مرتبط با رمزارز اعمال کرده و صرافی‌های ارزهای دیجیتال خارجی را از ارائه خدمات خود به مشتریان سرزمین اصلی منع کرده است. با این حال، علی‌رغم سیاست خصمانه ملی در قبال دارایی‌های مجازی، دادگاه‌های چین در طول سال‌ها موضع متفاوتی نسبت به بیت‌کوین و سایر دارایی‌های مجازی اتخاذ کرده‌اند.

مرتبط با: چین برنامه های جدید تنظیم کننده مالی ملی را اعلام کرد

اولین نمونه از چنین اختلافی در سپتامبر 2022 رخ داد، زمانی که یک وکیل پیشنهاد کرد که با وجود ممنوعیت رمزنگاری، دارندگان کریپتو در چین در صورت سرقت، سوء رفتار یا نقض قرارداد وام توسط قانون محافظت می شوند. بعداً، در می 2022، دادگاه شانگهای تأیید کرد که بیت کوین به عنوان دارایی مجازی واجد شرایط است و بنابراین مشمول حقوق مالکیت است.

خصومت چین نسبت به بیت کوین و سایر ارزهای دیجیتال مدت زیادی است که وجود داشته است. اما در چند سال گذشته به نظر می رسد دولت موضع خود را نرم تر کرده است. این امر از افزایش سهم چین در استخراج بیت کوین مشهود است. پس از لغو ممنوعیت به صفر رسید، اما در عرض یک سال مقام دوم را به خود اختصاص داد. بایننس هم همینطور

یک دادگاه مردمی در چین گزارشی درباره قانونی بودن دارایی های مجازی منتشر کرده است که ویژگی های حقوق کیفری این دارایی های دیجیتال را تجزیه و تحلیل می کند. دادگاه در گزارش خود خاطرنشان کرد که تحت چارچوب سیاست قانونی فعلی، دارایی های مجازی هنوز دارایی قانونی هستند و توسط قانون محافظت می شوند.

مجله: DeFi با تست استرس مواجه است، وزارت دادگستری از تجارت رمزنگاری هنگ کنگ می ترسد Binance: Hodler’s Digest، 30 ژوئیه – 5 اوت


نویسنده: Prashant Jha

اشتراک گذاری و حمایت

Picture of امیر کرمی

امیر کرمی

کارشناس تولید محتوا و علاقه مند به ارز دیجیتال و دنیای فناوری 😉

دیدگاهتان را بنویسید