بایننس حتی پس از سرکوب ارزهای دیجیتال در سال 2017، سال‌ها روابط خود را با چین پنهان کرد: گزارش


اسناد بررسی شده توسط فایننشال تایمز نشان می دهد که بایننس با وجود اعلام خروج از چین در سال 2017، کارکنان و عملیات خود را در چین حفظ می کند.

بر اساس اسناد به دست آمده توسط فایننشال تایمز، Changpeng “CZ” Zhao، مدیرعامل بایننس و سایر مدیران ارشد سال‌ها روابط تبادل ارزهای دیجیتال با چین را پنهان کرده‌اند.

در گزارش 29 مارس، FT ادعا می کند که Binance چندین سال است که روابط قابل توجهی با چین داشته است، برخلاف ادعاهای شرکت مبنی بر اینکه پس از ممنوعیت رمزنگاری در سال 2017، از جمله دفتری که هنوز در پایان سال 2019 در حال استفاده است، کشور را ترک کرده است. بانک چینی به کارمندان خود حقوق می پرداخت.

ما دیگر آدرس دفتر خود را منتشر نمی کنیم. . . در یک گروه پیام شرکتی از ژائو در نوامبر 2017، مردم چین می توانند مستقیماً بگویند که دفتر ما در چین نیست.

در سال 2018، به کارمندان گفته شد که دستمزدها از طریق یک بانک مستقر در شانگهای پرداخت خواهد شد. به گزارش FT، یک سال بعد، از پرسنل حقوق و دستمزد در چین خواسته شد تا در جلسات رسیدگی مالیاتی در یک اداره مستقر در کشور شرکت کنند.

کارمندان بایننس در مورد یک گزارش رسانه ای بحث کردند که بر اساس این پیام ها، این شرکت در سال 2019 دفتری در پکن افتتاح خواهد کرد. یادآوری: ما دفاتری در مالت، سنگاپور و اوگاندا داریم. […] لطفاً دفاتر را در جای دیگری از جمله چین تأیید نکنید.»

این گزارش از اتهامات مطرح شده در شکایت کمیسیون معاملات آتی کالای ایالات متحده (CFTC) علیه صرافی در 27 مارس به اتهام “پنهان کردن هویت و مکان نهادها” در کنار دفاتر مدیریت بایننس حمایت می کند. راه اندازی پلت فرم معاملاتی.”

مطالب مرتبط: به همین دلیل است که CFTC شکایت از Binance مهمتر از تحریم SEC است

طبق این شکایت، ژائو در یادداشت داخلی بایننس اعلام کرد که این سیاست با هدف “پاک نگه داشتن کشورها” است. [of violations of law]با «دانلود نکردن .com در هیچ کجا. این دلیل اصلی است که چرا .com به جایی نمی رسد.

در پاسخ به گزارش FT، سخنگوی بایننس به کوین تلگراف گفت که این شرکت “در چین فعالیت نمی کند و هیچ فناوری، از جمله سرورها یا داده ها، مستقر در چین را ندارد” و “ما به شدت ادعاهای خلاف آن را رد می کنیم.” آنها ادامه دادند: برای روشن شدن موضوع، دولت چین مانند سایر دولت‌ها به داده‌های بایننس دسترسی ندارد مگر زمانی که به درخواست‌های قانونی و قانونی مجری قانون پاسخ نمی‌دهیم.

یکی از سخنگویان بایننس نیز گفت:

اگرچه ما یک مرکز تماس خدمات مشتری مستقر در چین برای ارائه خدمات به چینی زبانان جهانی داریم، به کارمندانی که می‌خواهند در شرکت بمانند، از سال 2021 کمک جابه‌جایی ارائه می‌شود.»

به گفته این صرافی، منابع ناشناس به تاریخ باستان اشاره می کنند و “وقایع را به طرز چشمگیری نادرست توصیف می کنند. این تصویر دقیقی از عملیات Binance نیست.”

بایننس با حجم معاملات روزانه بیش از 8.5 میلیارد دلار، بزرگترین صرافی ارزهای دیجیتال در جهان است. این شرکت ادعا می کند که هرگز در چین ثبت یا ثبت نشده است و در آنجا فعالیت نمی کند. به گفته بایننس، 8000 کارمند تمام وقت آن در اروپا، قاره آمریکا، خاورمیانه، آفریقا و آسیا و اقیانوسیه زندگی می کنند.

مجله: 4 مورد از 10 فروش NFT جعلی است: یاد بگیرید علائم تجارت شستشو را تشخیص دهید


نویسنده: Ana Paula Pereira

اشتراک گذاری و حمایت

امیر کرمی

امیر کرمی

کارشناس تولید محتوا و علاقه مند به ارز دیجیتال و دنیای فناوری 😉

دیدگاهتان را بنویسید