تتر گفت وام های جدید به درخواست برخی از شرکای قدیمی آن صادر شده است و آنها قصد دارند تا سال 2024 این وام ها را به صفر برسانند.
تتر، بزرگترین صادرکننده استیبل کوین در بازار کریپتو، در سال 2023 شاهد افزایش وام های استیبل کوین، یعنی وام های تضمین شده بود، علیرغم اینکه شرکت اعلام کرد این وام ها را در دسامبر 2022 به صفر خواهد رساند.
در آخرین گزارش سه ماهه این شرکت، تتر اعلام کرد داراییهای آن شامل 5.5 میلیارد دلار وام تا 30 ژوئن بوده است که نسبت به سه ماهه گذشته 5.3 میلیارد دلار افزایش یافته است. یکی از سخنگویان تتر به وال استریت ژورنال (WSJ) گفت که افزایش اخیر وامهای استیبل کوین به دلیل درخواستهای متعدد برای وامهای کوتاهمدت از مشتریانی است که شرکت با آنها «روابط طولانیمدت ایجاد کرده است». این سخنگوی همچنین گفت که این شرکت قصد دارد تا سال 2024 چنین وام هایی را به صفر برساند.
وام های استیبل کوین به یک محصول وام دهی محبوب برای صادرکنندگان استیبل کوین تبدیل شده است و به مشتریان این امکان را می دهد که USDT را از تتر در ازای دریافت برخی وثیقه قرض کنند. با این حال، این وام های تضمین شده به دلیل عدم شفافیت در مورد وثیقه و وام گیرندگان همواره مورد بحث و مناقشه بوده است.
گزارش WSJ در دسامبر 2022 نگرانی هایی را در مورد محصولات و همچنین نگرانی هایی مبنی بر تضمین کامل مطالبات این وام ها ایجاد کرد. WSJ توانایی تتر برای برآورده کردن الزامات پرداخت در مواقع بحران را زیر سوال برد.
مرتبط با: Crypto Biz: شما نمی توانید Tether FUD را متوقف کنید
تتر سال گذشته قبل از اعلام برنامه خود برای حذف کامل وام های تضمین شده تا سال 2023 به این بحث ها پرداخت. در آن زمان، ناشر استیبل کوین نگرانی ها در مورد وام های تضمین شده را “FUD” نامید و ادعا کرد که وام ها بیش از حد وثیقه شده اند.
افزایش اخیر در وام های تضمین شده برای Tether در زمانی اتفاق می افتد که تسلط و سود شرکت در بازار در حال افزایش است. تتر گزارش داد که ذخیره مازاد که در سپتامبر سال گذشته تنها 250 میلیون دلار بود، به 3.3 میلیارد دلار افزایش یافت. Cointelegraph برای اظهار نظر با Tether تماس گرفت اما هنوز پاسخی دریافت نکرده است.
برای حفظ این لحظه در تاریخ و نشان دادن حمایت خود از روزنامه نگاری مستقل در رمزارز، این مقاله را به عنوان یک NFT جمع آوری کنید.
مجله: ریسک سپرده: صرافی های رمزنگاری واقعاً با پول شما چه می کنند؟
نویسنده: Prashant Jha