در حالی که مشکلات اقتصادی در چین باعث پایین آمدن بازارهای آسیایی شد، مشکلات در نرخ بهره باعث کاهش نزولی در اروپا شد.
بازارهای سهام آسیایی و اروپایی در روز جمعه با کاهش شدید مواجه شدند. چین به دلیل عدم رشد در شاخص قیمت مصرف کننده در سپتامبر، این کاهش را رهبری کرد. کارشناسان بازار می گویند شاخص های ضعیف اقتصادی چین می تواند دلیلی برای نگرانی برای اقتصاد جهانی باشد.
سهام اروپا نیز در روز جمعه به دلیل نگرانی از آمار تورم ایالات متحده که به احتمال افزایش نرخ بهره اشاره دارد، کاهش یافت. افزایش اعداد تورم ممکن است باعث شود فدرال رزرو برای کنترل تورم نرخ بهره را برای مدت طولانی تری در سطح بالاتری نگه دارد. این اقدامی است که باعث ایجاد مزاحمت برای سرمایه گذاران می شود و عملکرد امروز بورس نیز گواه آن است.
چین به دلیل کاهش اقتصاد، بازارهای سهام آسیا را پایین میآورد
سهام آسیایی در آخرین روز هفته روند صعودی را شکستند. سهام چین، ژاپن و هنگ کنگ پس از گزارش چین از شاخص قیمت مصرف کننده پایین تر از حد انتظار سقوط کرد که نشان دهنده کند شدن چشم انداز اقتصادی برای دومین اقتصاد بزرگ جهان است. . چین همچنین از کاهش 2.5 درصدی شاخص قیمت تولیدکننده خود خبر داد. شاخص CSI 300 چین 1.05 درصد کاهش یافت و در 3663.41 واحد بسته شد.
شاخص سهام معیار هنگ کنگ، شاخص هانگ سنگ، در روز جمعه 2.3 درصد کاهش یافت و به روند صعودی شش روزه پایان داد.
شاخص نیکی 225 ژاپن با کاهش 0.6 درصدی در 32315.99 واحد بسته شد و شاخص Kospi کره جنوبی با 0.95 درصد کاهش در 2456.15 واحد بسته شد.
بازارهای سهام اروپا به دنبال نگرانی های افزایش نرخ بهره در ایالات متحده سقوط کردند
بازارهای اروپایی به دلیل افزایش نگرانی ها در مورد افزایش نرخ بهره فدرال رزرو و همچنین نگرانی در مورد رشد اقتصادی، هفته را در سطح پایینی به پایان رساندند.
شاخص لندن FTSE 100 با وجود افزایش قیمت نفت، با توجه به وزن شرکت های انرژی مانند BP و Shell در شاخص شاخص لندن، 0.3 درصد سقوط کرد.
شاخص پاناروپایی Stoxx 600 نیز 0.6 درصد کاهش یافت و هفته را پس از سه روز متوالی افزایش صعودی کاهش داد.
نویسنده: Prashant Jha