مطالب
- تحقیقات نشان میدهد که صاحبان ارزهای دیجیتال روانپرستان هستند. هانکه موافق است.
- بنیانگذار Dogecoin با این تحقیق مخالف است
استیو اچ. هانکه، اقتصاددان برجسته ایالات متحده و استاد اقتصاد کاربردی در دانشگاه جان هاپکینز در بالتیمور، از دارندگان ارزهای دیجیتال انتقاد کرد و سطح تفکر تحلیلی و علمی آنها را در مقایسه با جمعیت عمومی هدف قرار داد.
این اقتصاددان و منتقد برجسته ارزهای دیجیتال به تحقیقات کانادایی که اخیراً منتشر شده است، زمانی که سرمایهگذاران رمزارز را روانپرستان خطاب میکند، اشاره کرد.
مربوط به
تحقیقات نشان میدهد که صاحبان ارزهای دیجیتال روانپرستان هستند. هانکه موافق است.
در حالی که هانکه اعلام کرد که علناً با “تشخیص” انجام شده توسط محققان موافق است، او پیوندی به نتایج تحقیقات انجام شده توسط دانشگاه تورنتو منتشر کرد.
هانکه خلاصهای از نتیجهگیری خود را ارائه کرد: «دارندگان رمزنگاری سطوح پایینتری از تفکر تحلیلی و علمی را نشان میدهند و احتمال بیشتری دارد که نسبت به جمعیت عمومی، روانپریشی نشان دهند.»
یافته های تحقیق: صاحبان کریپتو = روانپزشک.
محققان دانشگاه تورنتو دریافتند که دارندگان ارزهای دیجیتال سطوح پایینتری از تفکر تحلیلی و علمی نشان میدهند و بیشتر از جمعیت عمومی به روانپریشی نشان میدهند.https://t.co/c2hZTruKoT
– استیو هانکه (@steve_hanke) 26 آگوست 2024
این گزارش با تعریف کریپتوکارنسی آغاز میشود: «یک دارایی دیجیتالی که توسط رمزنگاری ایمن شده است، که بهخاطر تراکنشهای ناشناس، بازارهای نامنظم و قیمتهای بیثبات شناخته میشود، که به یک وسیله محبوب مبادله و سرمایهگذاری تبدیل شده است». با توجه به محبوبیت رو به رشد دارایی های رمزنگاری شده و “خرده فرهنگ معامله گر محبوب” و همچنین “تأثیر آنها بر بازارهای مالی و سیاست های پولی”، دانشمندان تصمیم گرفتند ویژگی های سیاسی، روانی و اجتماعی افرادی را که در ارزهای رمزنگاری شده سرمایه گذاری می کنند و آنها را نگهداری می کنند، مطالعه کنند. برای مدت طولانی .
دانشمندان دو سال پیش بیش از 2000 بزرگسال آمریکایی را مورد بررسی قرار دادند تا ببینند آیا رابطه ای بین مالکیت ارز دیجیتال و «ویژگی های سیاسی، روانی و اجتماعی در سطح فردی» وجود دارد یا خیر.
آنها دریافتند که دارندگان ارزهای دیجیتال بیشتر به تئوریهای توطئه اعتقاد دارند و دارای ویژگیهای شخصیتی «تاریک» هستند که به عنوان «چهار تاریک» نیز شناخته میشود: خودشیفتگی، ماکیاولیسم، روانپریشی و سادیسم.
مربوط به
بنیانگذار Dogecoin با این تحقیق مخالف است
در اوایل ماه جولای، بیلی مارکوس (معروف به شیبتوشی ناکاموتو در پلتفرم X)، یکی از دو بنیانگذار ارز رمزنگاری شده محبوب Dogecoin، همچنین به مقاله ای که توسط ایندیپندنت منتشر شده بود اشاره کرد و در مورد تحقیق فوق صحبت کرد. مارکوس به شدت از این تحقیق انتقاد کرد.
جدای از ویژگیهای شخصیت سرمایهگذاران رمزنگاری «چهارگانه تاریک» که در بالا ذکر شد، مارکوس همچنین در این گزارش خاطرنشان کرد که دارندگان کریپتو به رسانههای سنتی اعتماد ندارند و پلتفرمهای خبری جایگزین را ترجیح میدهند و به «منابع رسانههای اجتماعی حاشیهای برای اخبار» تکیه میکنند. به گزارش ایندیپندنت، این قویترین پیشبینیکننده برای اینکه آیا یک شخص صاحب ارز دیجیتال است یا خیر است.
نویسنده: Yuri Molchan