سانتاندر، بازوی دارایی Crédit Agricole، مجوز نگهداری کریپتو فرانسه را دریافت می کند


ثبت CACEIS دقیقاً به موقع انجام می شود تا از مشمول مقررات جدید ارزهای دیجیتال فرانسه جلوگیری شود.

بر اساس وب سایت رگولاتور در 20 ژوئن، بانک CACEIS، بازوی خدمات دارایی های Crédit Agricole و Santander، مجوز نگهداری رمزارز در فرانسه را دریافت کرده است.

CACEIS ادعا می کند که یک رهبر اروپایی در خدمات دارایی است و خدماتی از تسویه حساب و مدیریت صندوق گرفته تا برون سپاری اداری میانی برای مدیران دارایی، شرکت های بیمه، کارگزاران، بازنشستگی و صندوق های املاک و مستغلات و سایر مشتریان ارائه می دهد. CACEIS به‌عنوان نگهبان رمزارز، کلیدهای خصوصی کاربران را ذخیره می‌کند و بنابراین امنیت را برای مشتریان شرکتی افزایش می‌دهد.

بر اساس وب سایت این بانک، تا دسامبر 2021، CACEIS دارای 4.6 تریلیون یورو (5.06 تریلیون دلار) تحت نگهبانی است، در حالی که دارایی های مدیریت شده آن 2.4 تریلیون یورو (2.6 تریلیون دلار) است.

تنظیم کننده بازار سهام فرانسه Autorité des Marchés Financiers (AMF) از شرکت هایی که قصد ارائه خدمات نگهداری را دارند می خواهد برای ثبت درخواست دهند. سایر مشاغل رمزنگاری، از جمله پلتفرم های معاملاتی دارایی های دیجیتال، نیز مشمول شرایط ثبت نام هستند.

زمان ثبت نام CACEIS به شرکت اجازه داد تا از مقررات جدید و سخت گیرانه اجتناب کند. مجموعه‌ای از قوانین جدید برای ارائه‌دهندگان دارایی دیجیتال در فرانسه در ماه ژوئیه اجرایی می‌شود و شرکت‌ها را ملزم می‌کند تا به اقدامات سخت‌گیرانه‌تر مبارزه با پول‌شویی، مانند اطمینان از تفکیک وجوه مشتریان و ارائه اطلاعات دقیق‌تر درباره خطرات و تضاد منافع، پایبند باشند.

ثبت نام بانک CACEIS در Autorité des Marchés Financiers (AMF). منبع: AMF

این قوانین جدید برای بیش از 60 شرکت رمزنگاری ثبت شده در CACEIS و AMF اعمال نمی شود. شرکت هایی که در AMF ثبت نام می کنند مشمول قانون بازارهای دارایی رمزنگاری اتحادیه اروپا (MiCA) خواهند بود که از سال آینده اجرایی می شود.

از جمله شرکت های رمزنگاری ثبت شده در AMF، بایننس است. بر اساس گزارشی که در روزنامه فرانسوی لوموند منتشر شده است، بازوی محلی بایننس از سال 2022 تحت تحقیقات اولیه بوده است. به گفته دفتر دادستانی پاریس، گزارش شده است که صرافی از رویه های «مشتری خود را بشناسید» پیروی نکرده و احتمالاً در فعالیت های پولشویی شرکت داشته است.

فرانسه در ماه‌های اخیر قوانین مربوط به کسب‌وکارهای رمزنگاری را تشدید کرده است. یکی از آخرین تحولات، لایحه ای است که شرکت های رمزنگاری محلی را از استفاده از اینفلوئنسر مارکتینگ محدود می کند. مجازات های نقض قانون شامل تا دو سال حبس و 300000 یورو (328000 دلار) جریمه نقدی و همچنین امکان ممنوعیت اینفلوئنسر است.

مجله: بهترین و بدترین کشورها برای مالیات کریپتو – به علاوه نکات مالیاتی کریپتو


نویسنده: Ana Paula Pereira

اشتراک گذاری و حمایت

تصویر امیر کرمی

امیر کرمی

کارشناس تولید محتوا و علاقه مند به ارز دیجیتال و دنیای فناوری 😉

دیدگاهتان را بنویسید