حسابداری مارک به بازار با کریپتو ملاقات می کند: تغییرات جدید FASB


نوسانات بیت کوین و سایر ارزهای دیجیتال بیشتر به خرید و فروش این دارایی ها بستگی دارد.

در اوایل سپتامبر 2023، هیئت استانداردهای حسابداری مالی ایالات متحده (FASB) سرانجام روش حسابداری پذیرفته شده برای حسابداری بازار را تأیید کرد، که برای شرکت ها و مشاغل دارای دارایی های دیجیتال رمزنگاری قابل اعمال است.

پیش از این، شرکت‌هایی مانند Microstrategy و Tesla ملزم بودند دارایی‌های دیجیتال رمزنگاری خود را به عنوان دارایی‌های نامشهود مانند سرقفلی و مالکیت معنوی (IP) ثبت کنند. اگر ارزش این دارایی های نامشهود کاهش می یافت، ملزم به اعلام زیان بودند. اما در صورت افزایش ارزش دارایی های نامشهود، این شرکت ها مجاز به اعلام سود در ارزش دارایی ها نبودند.

مایکل سیلر از Microstrategy، شاید یکی از قابل مشاهده ترین گاوهای بیت کوین که بیت کوین زیادی را برای شرکت خود انباشته کرده است، FASB را تحت فشار قرار داد تا وارد عمل شود. میکرواستراتژی باید هر بار که قیمت بیت کوین در طول فصل گزارش کاهش می‌یابد، ضرر می‌کرد. با این حال، زمانی که قیمت نقدی در طول فصل گزارش افزایش یافت، نتوانستند قیمت دارایی بالاتر را اعلام کنند. سیلر فکر می‌کرد که غیرمنصفانه است که جنبه‌های مثبت در ترازنامه ظاهر نشوند در حالی که جنبه‌های منفی ظاهر شوند.

قانون جدید FASB، ارزهای دیجیتال را در دسته‌بندی جداگانه‌ای از دارایی‌های دیجیتال قرار می‌دهد که سود یا زیان بر اساس قیمت خرید بر اساس بازار به بازار افشا می‌شود. اگرچه این قانون به طور رسمی در سال 2025 اجرا می شود، شرکت هایی که زودتر آن را اتخاذ می کنند می توانند این کار را انجام دهند.

این تغییر قوانین حسابداری پیامدهای عمده ای برای پذیرش بیت کوین و ارزهای دیجیتال در دنیای خزانه داری شرکت ها دارد. پیش از این، مدیریت و مدیران عامل احساس می کردند که خرید دارایی های دیجیتال به عملکرد سه ماهه آنها آسیب می رساند. با این تغییر، مدیران مالی شرکت ها قادر خواهند بود تخصیص پرتفوی مناسب را بر اساس پتانسیل صعودی (آلفا) و نوسانات (بتا) دارایی دیجیتال تعیین کنند.

به نظر می رسد که اعلامیه FASB با تاییدیه SEC آینده یک ETF نقطه ای بیت کوین (یا حتی اتریوم) همزمان شده است. دنیای دارایی های دیجیتال دیگر بازاری نخواهد بود که توسط ولگردهای کریپتو و افراد ماجراجو آغاز شده است. یک ETF بیت کوین نقطه ای، حفاظت قانونی را که SEC ارائه می کند، برای مالک شرکت فراهم می کند. قبل از هر گونه تاییدی، SEC از همه حامیان درخواست کرد که اطمینان حاصل کنند که نهاد فروش ETF (مانند Blackrock یا Fidelity) از متولی (مانند Coinbase) و کنترل کننده معاملات (مانند Chicago Mercantile یا NASDAQ) جدا است.

اخیرا، Grayscale برنده تصمیم دادگاه استیناف D.C علیه SEC شد. دادگاه متشکل از سه قاضی گفت که از آنجایی که SEC ETF آتی را تایید کرده است، دلیلی وجود ندارد که ETF لحظه ای را تایید نکند، که قبلاً در بیشتر موارد به قیمت آتی مرتبط است.

زمانی که شرکت‌ها، دفاتر خانوادگی، دارایی‌های دولتی، صندوق‌های تامینی و سایر مشتریان نهادی بیت‌کوین و کریپتو را اتخاذ می‌کنند، نوسانات بالای قیمت ممکن است از بین برود زیرا این دارایی‌ها مستعد فروش ناگهانی نیستند. علاوه بر این، تکه‌های سفارش میلیون‌ها و میلیاردها دلار خواهد بود، نه ده‌ها یا صدها دلار، همانطور که در مورد سرمایه‌گذاران خرده‌فروش دقیق اتفاق می‌افتد.

نوسانات بیت کوین و سایر ارزهای دیجیتال بیشتر به خرید و فروش این دارایی ها بستگی دارد. در حال حاضر اکثر سهامداران در بازار خرده فروشان و دلالان هستند. با ظهور خریداران نهادی، انتظار می رود که نوسانات تا حدودی کاهش یابد زیرا این احزاب بزرگ به سرعت وارد بازار نمی شوند و از آن خارج نمی شوند.

با این تغییر حسابداری، ارزش بازار و استفاده از این دارایی های دیجیتال می تواند در چند سال آینده به طور قابل توجهی افزایش یابد، زیرا ETF بیت کوین نقطه ای محافظتی را که SEC از سرمایه گذاران ارائه می دهد، برای این مؤسسات فراهم می کند.

اطلاعات ارائه شده در اینجا سرمایه گذاری، مالیات یا مشاوره مالی نیست. برای مشاوره در مورد وضعیت خاص خود باید با یک متخصص دارای مجوز مشورت کنید.

زین جفر مدیر عامل شرکت زین ونچرز است که بر روی Web3 و سرمایه گذاری در املاک و مستغلات تمرکز دارد.


این مقاله از طریق حلقه نوآوری Cointelegraph منتشر شده است، یک سازمان بررسی شده متشکل از مدیران ارشد و کارشناسان که آینده را از طریق قدرت ارتباطات، همکاری و رهبری فکری در صنعت فناوری بلاک چین می سازند. نظرات بیان شده لزوماً منعکس کننده نظرات Cointelegraph نیست.


نویسنده: Zain Jaffer

اشتراک گذاری و حمایت

امیر کرمی

امیر کرمی

کارشناس تولید محتوا و علاقه مند به ارز دیجیتال و دنیای فناوری 😉

دیدگاهتان را بنویسید