هند در حال کار بر روی قانون 5 ماده ای رمزارزها به عنوان ممنوعیت رد شد


پلتفرم‌های کریپتو هند می‌توانند به وضعیتی مشابه با نمایندگی‌های مجاز (مشابه بانک‌ها) بر اساس دستورالعمل‌های بانک رزرو هند RBI دست یابند.

هند بر اساس توصیه‌های مشترک صندوق بین‌المللی پول (IMF) و هیئت ثبات مالی (FSB) بر روی یک چارچوب قانونی رمزنگاری کار می‌کند که می‌تواند در 5 تا 6 ماه آینده منجر به تصویب قانونی شود. سیدهارت سوگانی، مدیرعامل کرباکو، که با سازمان‌ها و وزارتخانه‌های دولتی کار می‌کند، به کوین تلگراف گفت که دولت هند در حال کار بر روی یک قانونگذاری رمزنگاری پنج ماده‌ای با رویکردی جهانی است.

هند اخیراً اجلاس G20 را با چند اعلامیه اقتصادی کلیدی به پایان رساند، اما قابل توجه ترین تصمیم برای جامعه کریپتو در قالب توصیه های مشترک صندوق بین المللی پول و FSB برای مقررات ارزهای دیجیتال است که هند و سایر کشورهای G20 از آن استقبال می کنند.

توصیه‌های IMF-FSB به جای یک رویکرد ممنوعیت عمومی، خواستار تنظیم بازار ارزهای دیجیتال است. توصیه‌های IMF-FSB مجموعه‌ای از دستورالعمل‌ها/توصیه‌های نظارتی است که کشورهای G20 می‌توانند روی آن‌ها کار کنند تا قوانین ارزهای دیجیتال مستقل و در عین حال مشترک را تدوین کنند.

کوین تلگراف با شرکت تجزیه و تحلیل بلاک چین CREBACO، که خدمات مشاوره ای را به کمیته ها و کشورهای مختلف G20 ارائه می دهد، تماس گرفت تا از رویکرد هند به ارزهای دیجیتال مطلع شود. سوگانی، مدیرعامل این شرکت، بر اساس ملاقات‌هایش با مقامات دولتی، به کوین تلگراف گفت که هند در حال حاضر روی یک رویکرد نظارتی پنج مرحله‌ای کار می‌کند که بر همکاری جهانی در مورد موضوعات خاصی مانند مالیات بر کریپتو متمرکز است.

سوغانی در مورد چارچوب پنج ماده ای صحبت کرد، خاطرنشان کرد که دولت بر موضوعات زیر تمرکز دارد:

  1. راه‌اندازی پیشرفته «مشتری خود را بشناسید» (KYC) برای شرکت‌های رمزنگاری که قانون انطباق مالیات حساب‌های خارجی (FATCA) و استانداردهای فعلی ضد پولشویی را پوشش می‌دهند.
  2. پلتفرم‌های کریپتو باید ممیزی‌های Proof of Reserve را به صورت بلادرنگ برای رگولاتورها پخش کنند.
  3. سیاست مالیاتی یکسان بین کشورها.
  4. صرافی‌های رمزنگاری می‌توانند وضعیت مشابهی از نمایندگی‌های مجاز (مشابه بانک‌ها) را تحت دستورالعمل‌های بانک رزرو هند (RBI) کسب کنند.
  5. برای پلتفرم های رمزنگاری، پست های کلیدی مانند افسر گزارش پول شویی (MLRO) ممکن است اجباری باشد.

سوگانی خاطرنشان کرد که جهان به بیهودگی ممنوعیت رمزارزها پی می برد و بسیاری از کشورها به جای ممنوعیت عمومی به سمت رویکرد نظارتی حرکت می کنند. در حالی که کشورهایی مانند ایالات متحده و اروپا قبلاً مقررات خاصی را برای رمزنگاری اعمال کرده اند، هند مالیات را انتخاب کرده است. اضافه:

“قوانین اجتناب ناپذیر هستند، این اکوسیستم بدون مقررات بسیار قوی رشد کرده است. تصور کنید اگر مقررات مناسب اجرا شود چقدر رشد خواهد کرد. بازارهای تنظیم شده همچنین خطرات تقلب و فعالیت غیرقانونی را کاهش می دهد.

در حالی که هند مدتی است خواستار رویکردی جهانی به مقررات کریپتو شده است، نخست وزیر نارندرا مودی در اجلاس G20 که اخیراً به پایان رسیده است، همین موضوع را تکرار کرد. یکی از مدیران وزارت دارایی تایید کرد که آنها در حال بررسی پیشنهادات رمزنگاری صندوق بین‌المللی پول-FSB هستند و در ماه‌های آینده بر تدوین مقررات تمرکز خواهند کرد.

مرتبط: هند G20 “بحث های فعال” را در مورد چارچوب جهانی ارزهای دیجیتال تایید می کند

این مقام وزارت دارایی گفت که توصیه های صندوق بین المللی پول-FSB چارچوب خوبی را برای ما فراهم می کند تا در مسیر آینده خود تصمیم بگیریم. بنیاد آماده است، فراتر از آن، ما باید تصمیم بگیریم که در ماه‌های آینده چقدر می‌خواهیم پیش برویم و سپس یک تماس تلفنی برقرار کنیم.»

این مقام مسئول همچنین با بیان اینکه تحریم ارزهای دیجیتال دیگر گزینه ای نیست، خاطرنشان کرد: اگر می خواهید آن (ارز رمزنگاری شده) را ممنوع کنید، اقدام کنید و آن را ممنوع کنید. اما اگر بقیه کشورها آن را ممنوع نکنند، ممنوع کردن آن برای یک کشور بسیار دشوار خواهد بود.»

در حال حاضر هیچ مقررات خاصی برای ارزهای دیجیتال در هند وجود ندارد، اما این کشور در سال 2022 مالیات 30 درصدی را بر درآمد ارزهای دیجیتال اعمال کرد. اما توصیه‌های مشترک کریپتو و تضمین وزارت دارایی مبنی بر اینکه یک چارچوب ارز دیجیتال می‌تواند در چند ماه آینده به قوانین سخت‌گیرانه تبدیل شود، نشانه‌ای خوش‌بینانه برای صنعت کریپتو در کشور است.

مجله: راهنمای شهر رمزنگاری سیدنی: چیزی بیش از یک پل “آیکون”.


نویسنده: Prashant Jha

اشتراک گذاری و حمایت

امیر کرمی

امیر کرمی

کارشناس تولید محتوا و علاقه مند به ارز دیجیتال و دنیای فناوری 😉

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *