بانک مرکزی نیجریه: eNaira هیچ تهدیدی برای ثبات مالی ندارد


بانک مرکزی نیجریه در پاسخ به «گزارش‌هایی که در برخی از پلتفرم‌های رسانه‌ای منتشر شده است» بیانیه‌ای منتشر کرد که نشان می‌دهد eNaira ثبات مالی نیجریه را تهدید می‌کند.

بانک مرکزی نیجریه (CBN) مجبور شده است علناً اصرار کند که پروژه‌اش، یکی از اولین ارزهای دیجیتال بانک مرکزی فعال در جهان (CBDC)، ثبات مالی این کشور را تهدید نمی‌کند.

بیانیه مطبوعاتی CBN در 9 اکتبر در پاسخ به “گزارش هایی در برخی از پلتفرم های رسانه ای” منتشر شد که نشان می داد eNaira ثبات مالی نیجریه را تهدید می کند. برخی گزارش‌ها – مانند گزارشی در روزنامه نیجریه پانچ – به گزارش اخیر منتشر شده CBN، “اقتصاد ارزهای دیجیتال: یک خواننده” اشاره دارد.

در این گزارش، کارشناسان CBN افزایش تدریجی پذیرش eNaira را با سهم 0.2٪ در مقایسه با نقدینگی بانک های نیجریه برجسته می کنند. آنها همچنین این واقعیت را تصدیق می کنند که وجوهی که شهروندان در کیف پول eNira خود نگهداری می کنند نمی توانند توسط بانک های تجاری استفاده شوند. تهدید فرضی که می تواند از این مشاهدات ناشی شود کمبود نقدینگی است که بانک ها در صورت پذیرش کامل eNaira در معرض آن قرار می گیرند. اما چنین ترسی یکی از جنبه های نظری کلیدی بحث در مورد هر CBDC است.

مرتبط با: هند، نیجریه و تایلند در صدر فهرست پذیرش کریپتو جهانی Chainalytics در سال 2023 قرار دارند.

CBN در بیانیه خود توضیح زیادی نمی دهد و خود را به رد ادعاهای رسانه ای و استناد به “درک عمیق CBDCs” موجود در گزارش خود محدود می کند:

ساختار eNira به تکامل خود ادامه می دهد و با هدف بهبود تجربه کاربر در تمام رابط ها دستخوش تغییراتی می شود. ما نیجریه‌ها را تشویق می‌کنیم که از فناوری برای شمول مالی بیشتر، از جمله موارد دیگر استفاده کنند.»

یک نظرسنجی جهانی اخیر از پاسخ دهندگان از 15 کشور نشان می دهد که نیجریه بیشترین جمعیت را در مورد ارزهای دیجیتال در جهان دارد. بر اساس تحقیقات مشترک ConsenSys و YouGov، 99 درصد از مردم نیجریه نسبت به افراد در اقتصادهای بزرگی مانند بریتانیا، ایالات متحده، ژاپن و آلمان در مورد Web3 اطلاعات بیشتری دارند.

مجله: حقیقت پشت انقلاب بیت کوین کوبا: گزارشی در محل


نویسنده: David Attlee

اشتراک گذاری و حمایت

تصویر امیر کرمی

امیر کرمی

کارشناس تولید محتوا و علاقه مند به ارز دیجیتال و دنیای فناوری 😉

دیدگاهتان را بنویسید