بانک مرکزی اسپانیا «یورو دیجیتال» را پذیرفته و مزایای آن را توضیح می‌دهد


این بیانیه ادعا می کند که یورو دیجیتال پرداخت های الکترونیکی را به بخشی حیاتی از سیستم مالی تبدیل خواهد کرد.

بانک اسپانیا به جمع موسسات بانکی اروپایی پیوسته است که مشتریان خود را برای تمام مزایای “یورو دیجیتال” آماده می کنند. هفته گذشته، بانک مرکزی اسپانیا متن کوتاهی را منتشر کرد که در آن ماهیت و استفاده از ارز دیجیتال بانک مرکزی بالقوه اتحادیه اروپا (CBDC) را توضیح داد.

این بانک ادعا می کند که فرمت فیزیکی پول نقد “اجازه استفاده از تمام مزایای ارائه شده توسط دیجیتالی شدن روزافزون اقتصاد و جامعه را نمی دهد.” اما یورو دیجیتال پرداخت های الکترونیکی را به بخشی حیاتی از سیستم مالی تبدیل خواهد کرد.

نویسندگان بر امکان پرداخت‌های آفلاین در یورو دیجیتال تأکید می‌کنند و بر سطح حریم خصوصی معادل پول تأکید می‌کنند. آن‌ها همچنین پیش‌بینی می‌کنند که داده‌های کاربر به صورت آنلاین فقط برای مؤسسات مالی خودشان قابل مشاهده است و نه برای Eurosystem ارائه‌دهنده زیرساخت CBDC.

مرتبط با: قانون‌گذاران حفاظت از داده‌های اتحادیه اروپا خواستار ناشناس ماندن تراکنش‌های کوچک‌تر در یورو دیجیتال هستند

بر اساس برنامه زمانبندی پروژه منتشر شده در متن، “مرحله آماده سازی فعلی” که از 18 اکتبر آغاز شده است، در سال 2025 تکمیل خواهد شد. با این حال، تصمیم نهایی در مورد صدور CBDC پان اتحادیه اروپا هنوز گرفته نشده است.

بانک فنلاند اخیراً همین احساسات دوستانه را نسبت به یورو دیجیتال ابراز کرده است. عضو هیئت مدیره Tuomas Välimäki آن را به عنوان “جدیدترین پروژه” در صنعت پرداخت اروپا توصیف کرد.

بانک مرکزی اروپا (ECB) در 25 اکتبر به اشتراک گذاشته شده است پیوندی به صفحه فرود اختصاص داده شده به اطلاعات اولیه در مورد یورو دیجیتال. این نوید یک “زندگی آسان تر” و “اروپا قوی تر” را می دهد.

در اوایل این ماه، شورای حاکم ECB آغاز “مرحله آماده سازی” برای پروژه یورو دیجیتال را اعلام کرد. دو سال طول خواهد کشید و بر نهایی کردن قوانین ارز دیجیتال و انتخاب صادرکنندگان بالقوه تمرکز خواهد کرد.

مجله: 6 سوال برای آدل نظریان در مورد رمزنگاری، روزنامه نگاری و آینده بیت کوین




نویسنده: David Attlee

اشتراک گذاری و حمایت

تصویر امیر کرمی

امیر کرمی

کارشناس تولید محتوا و علاقه مند به ارز دیجیتال و دنیای فناوری 😉

دیدگاهتان را بنویسید