برزیل: کمیته سنا لایحه هوش مصنوعی را ظرف 120 روز تجزیه و تحلیل می کند


این لایحه که هدف آن تنظیم هوش مصنوعی در این کشور است، در دسامبر 2022 به سنا ارائه شد.

برزیل با جلب موج علاقه رگولاتورها به هوش مصنوعی (AI)، برنامه کاری برای بحث، تحلیل و در صورت لزوم اصلاح لایحه مقررات هوش مصنوعی آماده کرده است.

در 12 سپتامبر، کمیته موقت داخلی سنا در مورد هوش مصنوعی (CTIA) به طور علنی به برنامه کاری خود برای تجزیه و تحلیل لایحه 2338 سنا در مورد تنظیم هوش مصنوعی رأی داد. طبق برنامه کاری، کمیسیون در 90 روز آینده یک سلسله 15 جلسه شامل جلسات علنی برگزار خواهد کرد. باید ظرف 120 روز یک ارزیابی جامع از سند انجام دهد.

این لایحه با هدف “حمایت از حقوق و آزادی های اساسی، حمایت از کار و کرامت انسانی، و نوآوری های تکنولوژیکی ارائه شده توسط هوش مصنوعی” توسط سناتور رودریگو پاچکو در دسامبر 2022 ارائه شد. طبق برنامه کاری، این لایحه “پیشنهاد پیچیده ای است که نیازمند تلاش های تحلیلی دقیق با هدف تامین رفاه مردم برزیل و رشد اقتصادی و اجتماعی است.”

مرتبط با: علی بابا در زمانی که محدودیت ها در چین کاهش می یابد، مدل هوش مصنوعی ChatGPT خود را برای استفاده عمومی در دسترس قرار می دهد.

در طول بحث رای گیری، معاون رئیس کمیسیون، سناتور فضانورد مارکوس پونتس (PL-SP) نگرانی های خود را در مورد “اصل احتیاطی” موجود در این لایحه به اشتراک گذاشت. به گفته وی، این اصل می تواند منجر به محدودیت در فناوری ها و یک نقطه ضعف در توسعه هوش مصنوعی برزیل شود.

موضوع مقررات هوش مصنوعی امسال همچنان در کانون توجه عموم قرار دارد. در 13 سپتامبر، مدیران ارشد برخی از بزرگ‌ترین شرکت‌های فناوری و وب جهان، جلسه‌ای پشت درهای بسته با قانون‌گذاران آمریکایی در واشنگتن دی سی برگزار کردند تا درباره رویکردهای بالقوه مقررات بحث کنند.

«انجمن بینش هوش مصنوعی» در 13 سپتامبر سنا توسط چاک شومر، رهبر اکثریت سنا میزبانی شد و 22 شرکت کننده فناوری از جمله مالک X (تویتر)، ایلان ماسک، ساندار پیچای گوگل، مارک زاکربرگ مدیر عامل متا، سم آلتمن از OpenAI و غول بنیانگذار مایکروسافت به آن پیوستند. . بیل گیتس.

مجله: آیا DAO ها بیش از حد هایپ شده و غیرقابل استفاده هستند؟ درس هایی از خط مقدم


نویسنده: David Attlee

اشتراک گذاری و حمایت

تصویر امیر کرمی

امیر کرمی

کارشناس تولید محتوا و علاقه مند به ارز دیجیتال و دنیای فناوری 😉

دیدگاهتان را بنویسید